Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puknuće vodovoda

Poplavila Ulica Izidora Krsnjavoga pored X. gimnazije, prometuje se otežano

Poplava, pukla cijev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
09.06.2014.
u 18:00

Dio potrošača u Klaićevoj i Ulici Izidora Kršnjavoga nije imao vodu do 20 sati kada je puknuće sanirano. Zagrebačke ceste prekop će asfaltirati u utorak tijekom dana

Zbog puknuća vodovodne cijevi poplavljen je dio Ulice Izidora Kršnjavoga, neposredno nakon križanja s Jukićevom ulicom kod X. gimnazije.  Policija je izašla na teren i privremeno bila zatvorila promet ulicom pa je i autobusna  linija 118 (Mažuranićev trg-Voltino naselje), od 16.20 do 17 vozila skraćeno. Iz ZET-a su kazali da linija sada vozi redovito, dok su  iz Vodovoda istaknuli kako su započeli sanaciju puknuća.

–  Dio potrošača u Klaićevoj i Ulici Izidora Kršnjavoga nije imao vodu do 20 sati kada je puknuće sanirano – kazala je Ana Glavan iz Vodovoda dodavši da su ranije građani bez vode imali na raspolaganju cisternu.

Iz Zagrebačkih cesta kazali su pak kako se ulicom može prometovati, doduše usporeno, jer se umjesto po tri vozila kreću po jednom prometnom traku.

- Prekop ćemo sanirati u utorak tijekom dana - poručio je Vlado Suša iz Zagrebačkih cesta

Kaos na Selskoj - u promet će biti puštena tek sutra

Bujica iz podzemlja HNK

Komentara 2

SO
Soljženicin
18:43 09.06.2014.

sad će to rodijaci popraviti, ajmo delati Milane...

Avatar Django
Django
19:44 09.06.2014.

Ma, bolje ostavit ovako, samo da rodjaci ne dobiju posao, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije