Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE POLICIJA

Poznati detalji požara u Palmotićevoj ulici: Lakše ozlijeđena dva strana državljanina

Zagreb: Požar na zgradi u Palmotićevoj ulici
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/4
30.05.2024.
u 10:25

Jučer u poslijepodnevnim satima u samom centru Zagreba izbio je požar, na dramatičnu intervenciju izašli su zagrebački vatrogasci koji su spasili čovjeka s balkona gorućeg stana u Palmotićevoj ulici

O požaru se danas oglasila i Policijska uprava zagrebačka, premda uzrok izbijanja samog požara još uvijek nije poznat, za danas je previđen očevid nakon kojega će biti poznato više detalja. U požaru su lakše ozlijeđena dva strana državljanina na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj. Jednoj je osobi (20 godina) pružena liječnička pomoć zbog udisanja dima. Podsjećamo, u vremenu od 17.50 do 19 sati promet Palmotićevom ulicom od Đorđićeve do Boškovićeve ulice bio je obustavljen.

FOTO Vatrogasci opet pokazali hrabro srce! Spasili čovjeka s balkona gorućeg stana u Palmotićevoj Ulici

Zagreb: Požar na zgradi u Palmotićevoj ulici
1/11

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije