Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poniqtrail – Medvednica kakvu još niste vidjeli

Poniqtrail – Medvednica
Foto: Promo
1/2
14.05.2018.
u 13:26

Staze prolaze kroz najljepše dijelove Medvednice u širokom krugu oko livade Ponikve po kojoj je utrka i dobila ime, te prolaze pokraj nekoliko planinarskih domova (Glavica, Kameni Svati, Risnjak)

U posljednju nedjelju svibnja u zapadnom dijelu PP Medvednica, a sa startom i ciljem u Gornjem Stenjevcu održat će se drugi po redu PoniQ trail. Utrka je ujedno i 2. kolo KontinenTrail lige – trail lige središnje Hrvatske, a za sve zainteresirane organizatori su ove godine ponudili tri različite dionice. Za one najiskusnije i najizdržljivije tu je duga utrka na 24 km, najbrojnija je ona kratka na 14 km, dok za sve one koji žele provesti ugodan dan u prirodi i ujedno potrošiti malo kalorija tu je utrka na 6 km koja je prilagođena i roditeljima s djecom.

Staze prolaze kroz najljepše dijelove Medvednice u širokom krugu oko livade Ponikve po kojoj je utrka i dobila ime, te prolaze pokraj nekoliko planinarskih domova (Glavica, Kameni Svati, Risnjak), ali i pokraj špilje Veternice koja je šesta po veličini u Hrvatskoj, a najpoznatija je po svojim stanarima šišmišima. No prava čar je ta da će natjecatelji imati priliku proći kroz dijelove neki starih, danas gotovo nekorištenih planinarskih staza, te vidjeti ovaj dio Medvednice na jedan drugačiji način.

Više informacija i prijave možete pronaći na sljedećoj poveznici

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije