Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLO 4-5 AUTOMOBILA

Pomutnja u zagrebačkoj školi: Domar donio pušku u školu, roditelji mu pozvali policiju

Zagreb: Osnovna škola Josipa Račića u naselju Srednjaci
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
06.05.2021.
u 20:51

Iz PU zagrebačke dojavu su dobili dojavu u 7.40 sati, a naknadno je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje

Zaposlenik Osnovne škole Josipa Račića u Zagrebu izazvao je incident u četvrtak ujutro kada ga je jedan od roditelja vidio kako nosi zračnu pušku. Pozvali su policiju ne znajući zašto ju nosi, a on je kasnije objasnio da ju je htio popraviti u radioni.

- Navodno je domar u školu ponio zračnu pušku od automobila do radione, netko od roditelja ga je vidio i prijavio. Mislim da je možda policija tu napravila najveću pomutnju jer su malo preagresivno reagirali. Došli s 4, 5 automobila iz kojeg su izašla trojica policajaca i krenula prema njemu, ispričao je jedan roditelj koji je to jutro vodio kćerku u školu za 24 sata.

Iz PU zagrebačke dojavu su dobili u 7.40 sati, a naknadno je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je poslan optužni prijedlog zbog posjedovanja oružja. Ravnatelj škole Franjo Gudelj govori kako djeca nisu bila u opasnosti.

- Škola je poduzela sve u svojoj nadležnosti i obavijestila je sve mjerodavne institucije. Jamčim da je škola za djecu, roditelje i djelatnike sigurno mjesto te da incident niti u jednom trenutku doveo u pitanje sigurnost samih učenika, govori.

 

Šibenik: Četiri osobe ozlijeđene u sudaru vozila hitne pomoći i automobila


 
Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
21:25 06.05.2021.

...a roditelj je vodio "kćerku"....o moj Isuse. U kojem je padežu imenica "kći" postala "kćerka"? U bosnativu ili srbativu?

DU
Deleted user
22:02 06.05.2021.

Domara sjebali, a kriminacima ne smiju niti prići.

DU
Deleted user
21:51 06.05.2021.

Eto u svijetu kada te svatko snima i gleda loše serije jedan naivac postaje terorist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije