Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Na policijskom 'Hreliću' prodaju se bicikli, motori, mobiteli, koferi...

Danas u 10 sati počinje javna prodaja izgubljenih i ostavljenih stvari kojima je istekao rok čuvanja u policiji. Cijene su od 50 kuna naviše
04. studenoga 2017. u 09:02 2 komentara 3072 prikaza
Večernjakova biciklijada - okupljanje

Sjeverni dio dvorišta zagrebačke policije u Heinzelovoj 98 danas će se nakratko pretvoriti u mali plac. Zagrebački su plavci, naime, i ove godine odlučili organizirati javnu prodaju stvari kojima je istekao rok čuvanja.

Vila Castello Najbolja ponuda Otkriveno tko kupuje Todorićevu vilu Castello

Ima i “caka”...

U ponudi će se tako naći bicikli, mopedi, koferi, ruksaci, strojevi, mobiteli... Prodaja počinje u 10 sati.

– Riječ je o stvarima kojima je istekao rok čuvanja, a koje su građani ostavili u pošti, tramvajima, autobusima, taksijima, na ulici... I nikad se nisu vratili po izgubljeno – objašnjavaju nam iz zagrebačke policije uz napomenu da sve nađene stvari čuvaju najmanje godinu dana.

Nadaju se većem odazivu Zagrepčana nego na prošlu rasprodaju prije godinu dana, kada im je došlo tek 50-ak kupaca. Cijena predmeta pak prava je bagatela – od 50 kuna naviše. Za taj novac moći ćete nabaviti i, primjerice, bicikl, ali ako ste mislili da ćete se iz Heinzelove odvesti na svom novom prijevoznom sredstvu, prevarili ste se jer postoji mala “caka”...

– Nijedan nam bicikl baš i nije u voznom stanju, već se prije treba popraviti, inače ćete njime doći do prve bandere. Na primjer, imamo bicikle bez sjedala, zato se i prodaju tako jeftino – objašnjavaju iz PUZ-a. Ipak, na policijskom “Hreliću” naći će se i nešto kvalitetnijih i iskoristivih stvari.

Hoće li biti cjenkanja?

Najskuplji je predmet radni stroj za žbukanje koji nude za 10 tisuća kuna, a hoće li biti i cjenkanja, nisu nam željeli otkriti. Znatiželjni građani dodatne detalje prije prodaje mogu doznati i na broju 01/6333 439.

Večernjakova biciklijada - okupljanje
1 / 26
Policija prodaje pronađene stvari kojima je istekao jednogodišnji rok čuvanja
ESAS, motivacijski govornik Kevin Abdulrahman Executive Sales Adria Summit Izazovi prodaje u današnjem vremenu IKEA Švedski lanac Ikea počinje nuditi svoje proizvode i na drugim prodajnim platformama Sicilija Isplati li se? Nude kuće za jedan euro uz samo jedan uvjet!
Joško Jeličić
DINAMO - ROSENBORG
Joško Jeličić uoči uzvratne utakmice: Spokojan sam, jači smo individualno i momčadski

A1 izdvaja za Vas

  • BeroII:

    Bicikli bez sjedala ! ! ! Pa zna se tko će na njih navaliti, ali ne smijem to napisati pošto će me penalizirati.

  • anlaser:

    Haha vibrator bez baterija !