Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HEINZELOVOJ 98

Na policijskom 'Hreliću' prodaju se bicikli, motori, mobiteli, koferi...

Večernjakova biciklijada - okupljanje
04.11.2017.
u 09:02

Danas u 10 sati počinje javna prodaja izgubljenih i ostavljenih stvari kojima je istekao rok čuvanja u policiji. Cijene su od 50 kuna naviše

Sjeverni dio dvorišta zagrebačke policije u Heinzelovoj 98 danas će se nakratko pretvoriti u mali plac. Zagrebački su plavci, naime, i ove godine odlučili organizirati javnu prodaju stvari kojima je istekao rok čuvanja.

Ima i “caka”...

U ponudi će se tako naći bicikli, mopedi, koferi, ruksaci, strojevi, mobiteli... Prodaja počinje u 10 sati.

– Riječ je o stvarima kojima je istekao rok čuvanja, a koje su građani ostavili u pošti, tramvajima, autobusima, taksijima, na ulici... I nikad se nisu vratili po izgubljeno – objašnjavaju nam iz zagrebačke policije uz napomenu da sve nađene stvari čuvaju najmanje godinu dana.

Nadaju se većem odazivu Zagrepčana nego na prošlu rasprodaju prije godinu dana, kada im je došlo tek 50-ak kupaca. Cijena predmeta pak prava je bagatela – od 50 kuna naviše. Za taj novac moći ćete nabaviti i, primjerice, bicikl, ali ako ste mislili da ćete se iz Heinzelove odvesti na svom novom prijevoznom sredstvu, prevarili ste se jer postoji mala “caka”...

– Nijedan nam bicikl baš i nije u voznom stanju, već se prije treba popraviti, inače ćete njime doći do prve bandere. Na primjer, imamo bicikle bez sjedala, zato se i prodaju tako jeftino – objašnjavaju iz PUZ-a. Ipak, na policijskom “Hreliću” naći će se i nešto kvalitetnijih i iskoristivih stvari.

Hoće li biti cjenkanja?

Najskuplji je predmet radni stroj za žbukanje koji nude za 10 tisuća kuna, a hoće li biti i cjenkanja, nisu nam željeli otkriti. Znatiželjni građani dodatne detalje prije prodaje mogu doznati i na broju 01/6333 439.

Večernjakova biciklijada - okupljanje
1/26

Komentara 2

BE
BeroII
10:41 04.11.2017.

Bicikli bez sjedala ! ! ! Pa zna se tko će na njih navaliti, ali ne smijem to napisati pošto će me penalizirati.

Avatar anlaser
anlaser
12:13 04.11.2017.

Haha vibrator bez baterija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije