Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Policija pronašla vozačicu koja je pobjegla nakon što je naletjela na dijete

policija
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
06.02.2019.
u 21:42

Vozačica je pobjegla s mjesta prometne nesreće bez da je obavijestila policiju.

Zagrebačka policija traži svjedoke nesreće ispred osnovne škole na Bolničkoj cesti gdje je u srijedu ujutro vozačica automobila naletjela na dijete pješaka i pobjegla s mjesta nesreće. 

U policiji navode da se nesreća dogodila oko 8 sati na obilježenom pješačkom prijelazu u Bolničkoj cesti kod kućnog broja 92 ispred Osnovne škole Stenjevec, kada je automobil naletio na dijete pješaka.

- Vozačica osobnog automobila se udaljila s mjesta događaja prometne nesreće bez da je pružila pomoć i o nesreći obavijestila policiju i hitne službe. - rekli su ranije tijekom dana iz policijske uprave.

- Objavom o traženju korisnih informacija od građana o navedenoj prometnoj nesreći došlo se do saznanja o vozilu, a intenzivnim radom policijskih službenika do vozačice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći, te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanjepriopćili su kasnije iz policijske uprave Zagrebačke.

Očevid prometne nesreće u Mihanovićevoj ulici

Ključne riječi

Komentara 5

AR
Arger
08:55 07.02.2019.

Pa gdje je ime i prezime?

Avatar Niškorist
Niškorist
08:11 07.02.2019.

Još je u šoku ?

Avatar Kljusar
Kljusar
22:21 06.02.2019.

Napravila je kako je mislila da je za nju najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije