Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istražuju okolnosti

Policija traži pomoć: Znate li kako je došlo do nesreće u Gorici?

Prometna policija
ilustracija
09.01.2014.
u 12:22

Policija moli svjedoke jučerašnje prometne nesreće na raskrižju Avenije pape Ivana Pavla II. i Hrvatske bratske zajednice da detalje jave na brojeve 01/6221-144 ili 192

U prometnoj nesreći koja se na raskrižju Avenije pape Ivana Pavla II. i Hrvatske bratske zajednice dogodila jučer, 8. siječnja u 18.40 sati, lakše su ozlijeđeni vozači Seata Leona i Renaulta Meganea, navode Kronike Velike Gorice.

-  Seat leonom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljala je 28-godišnjakinja, dok je renault meganom, također zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao 36-godišnji muškarac  -  kažu u policiji.

Ozlijeđenim vozačima liječnička pomoć pružena je u zagrebačkim klinikama. Velikogorička policija istražuje pod kojim je okolnostima došlo do sudara dva automobila te traži svjedoke prometne nesreće.

-  Zbog utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće molimo svjedoke da se jave na brojeve telefona 01/6221-144 ili 192  -  poručili su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije