Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi incident

Policija spriječila masovnu tučnjavu taksi vozača

policija
Arhiva VL
09.07.2011.
u 00:16

Policija će podnijeti prijave protiv sudionika svađe zbog remećenja javnog reda i mira

Nešto prije 23 sata na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru policija je jučer spriječila masovnu tučnjavu vozača Cammea i onih Radio Taksi Zagreba.

- Bit će krvi na cesti. Neka policija počne raditi svoj posao i neka nas zaštite - ljutit je bio Mark, jedan od vozača Radio Taksija koji nam je na licu mjesta ispričao kako je “stare” vozače okružilo 30-ak Cammeovih radnika.

S druge strane, taksisti Cammea tvrde da je do incidenta došlo jer ih je konkurencija provocirala nakon čega su pozvali “pojačanje”.

Policija će podnijeti prijave protiv sudionika svađe zbog remećenja javnog reda i mira.

Komentara 20

OB
-obrisani-
01:01 09.07.2011.

počelo je ?

OB
-obrisani-
01:34 09.07.2011.

počelo ahahhah,samo me zanima koliko će trajati...ove cammeovce će njihov lopovski gazda sjebat....ne treba ih ni dirati.......

ZE
.zeitgeist.
03:27 09.07.2011.

Umjesto zakona o navijačima trebalo bi uvest zakon o taxistima, odnosno šahistima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije