Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOTINE TISUĆA NA DOČEKU

Policija se oglasila o osiguranju dočeka nogometaša: Privedeno je samo pet osoba

Autobus s mažoretkinjama stigao na Trg bana Josipa Jelačića KATEGORIJE
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
17.07.2018.
u 12:59

Policijski službenici koji su osiguravali cjelokupnu trasu kretanja i središnji zagrebački trg zahvaljuju se svih građanima na razumijevanju i suradnji

Više od 500 policajaca osiguravalo je prostor i trasu kretanja nogometaša od Zračne luke Franjo Tuđ​​​​​​man do Trga bana Josipa Jelačića te sam Trg i prilazne ulice, objavila je zagrebačka policija.

Teško im je procijeniti broj osoba koje su se okupile kako bi proglasile drugu reprezentaciju svijeta, no javljaju kako ta brojka vjerojatno prelazi 500 tisuća.

- Dolaskom reprezentacije na Trg bana Jelačića, na njegovom prostoru i ulicama u središtu grada procjenjuje se da je bilo oko 300 tisuća ljudi.

Tijekom cijelog osiguranja policija je u službene prostorije zbog remećenja javnog reda i mira dovedeno je samo pet osoba.

Policijski službenici koji su osiguravali cjelokupnu trasu kretanja i središnji zagrebački trg zahvaljuju se svih građanima na razumijevanju i suradnji koja je bila vidljiva u međusobnom srdačnom ophođenju, pozitivnom skandiranju policijskim službenicima, fotografiranju s njima i sl. Prisutni građani i dragi gosti Zagreba poštivali su upute policijskih službenika na terenu i prepoznali njihov trud te im omogućili da zajedno s građanima časno dočekaju srebrnu Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i tako doprinijeli zajedničkom osjećaju sigurnosti i veselja - objavili su iz policije.

Komentara 1

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:57 17.07.2018.

koliko je cekalo travaj kao prije 2 mjeseca 150000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije