Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez u prometu

Policija roditeljima: Prvih deset dana pratite djecu u školu

pocetak skole
Marijan Susenj/PIXSELL
05.09.2012.
u 15:48

Policijska akcija “Poštujte naše znakove” traje danas od 10 do 12 sati na Trgu bana Jelačića i to za djecu od 3 do 8 godina

Početkom nove školske godine Policijska uprava zagrebačka provodit će akciju “Poštujte naše znakove”“. Akcija počinje danas od 10 do 12 sati na Trgu bana Jelačića. Uz edukativne sadržaje bit će organizirano i natjecanje, a pozivaju se djeca stara od tri do osam godina da ponesu sa sobom bicikle, role i romobile kako bi se mogla natjecati.

Svi natjecatelji bit će nagrađeni, poručuju iz PUZ-a. Prometni policajci uputili su i apel roditeljima da prate svoju djecu u školu barem prvih deset dana te da ih upute kako se treba ponašati u prometu. Policija upozorava vozače da je u zonama osnovnih škola brzina 40 km na sat. Podsjetimo, u prvih osam mjeseci 2012. ni jedno dijete nije poginulo u prometu, a 180 ih je ozlijeđeno.

Komentara 1

CH
chemica
18:13 05.09.2012.

Dobra šala. Ograničenje brzine u blizini škola je 40 km na sat. Podsjeća nas tutava murija. Bilo bi lijepo da nam objasne i kako prijeći ležeće policajce nabacane zbrda zdola, a da pri brzini od 40 km na sat na njima ne ostaviš komad automobila. Najbolji su mi oni od kojih ti se automobil ODBIJE ako ideš presporo. Naravno da muriju ne smeta, a za naše automobile, koga briga. Taj balonja koji uspije podletiti pod moj auto mora biti RETARDIRAN pa zaključujem da se policija ipak obraća nekom drugom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije