Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plavci na snijegu

Policija na Sljemenu: Skijali se na otvorenom prvenstvu MUP-a

policija skijanje sljeme
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.02.2014.
u 11:08

Na Crvenom spustu drugo izdanje otvorenog prvenstva u skijanju, ove godine i međunarodno, uz kolege iz Srbije, Slovenije i Crne Gore. Od 32 sudionika oba spola pobjednik je Slovenac Marijan Trampuš

Na Crvenom spustu na Sljemenu sve vrvi od policije – no, nasreću, razlog je pozitivan, sportski – održano je otvoreno prvenstvo MUP-a u skijanju.

Iako vremenske prilike u gradu i nisu bile obećavajuće, na Sljemenu je, na 35 centimetara snijega, MUP, u suradnji sa Zagrebačkim skijaškim savezom, uspio organizirati prvenstvo, drugu godinu zaredom, na kojem uz Hrvate prvi put sudjeluju i policajci-skijaši iz okolnih zemalja – Crne Gore, Slovenije i Srbije.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Slovenac Marijan Trampuš najbrži je policajac na snijegu, a ukupno se natjecalo 32 skijaša i skijašica. Kako su kazali iz MUP-a ovo će biti tradicionalno okupljanje na koje će biti pozvani i kolege iz Italije, Austrije i drugih zemalja.

Natjecatelje su uoči utrka, kako je obaviješteno iz MUP-a, pozdravili i ministar Ranko Ostojić i glavni ravnatelj policije Vlado Dominić.

Komentara 2

Avatar solariUM
solariUM
12:08 25.02.2014.

Organizirani kriminal cvijeta, policija se skija...a šta reći nego citirati legendu Delića;"ljudi moji da jeli to moguće"? DA moguće je u Hrvatskoj Raju na zemlji... za odabrane

GO
gordonic
13:51 25.02.2014.

Neka se ima za nase decke! J..s lijecnike i profesore! Kad uskoro udru po narodu kad se pobuni, nek to bude s novim pendrecima i audijima! A i nek budu u formi, trebat ce puno pendreciti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije