Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Policija i ovaj vikend u akciji protiv alkohola, droga i brzine

Prometna policija
Foto: ilustracija
1/3
26.02.2016.
u 13:38

Akcijom se želi podići razinu sigurnosti u prometu

Zagrebačka policija i ovog će vikedna pojačano nadzirati vozače pridržavaju li se ograničenja brzine te voze li pod utjecajem alkohola ili droga.

Prometni policajci će tijekom akcije alkotestirat sve zaustavljene vozače, a izdavat će kazne i zbog  nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i suputnika te nepropisnog prijevoza djece.

Akcijom se želi podići razinu sigurnosti u prometu, ali i spriječiti najteže prometne prekršaje, poput vožnje pod utjecajem alkohola, droga ili lijekova koji utječu na psihofizičke sposobnosti i na sposobnost upravljanja vozilima, prekoračenja dopuštene brzine i drugo, izvijestila je policija.

>> Ovaj vikend policija pojačano nadzire ceste. Provjerite zašto

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zambezi
13:56 26.02.2016.

A kj je s ostalim gradovima?

ZL
zlatnirat
17:11 26.02.2016.

Mora da se cijeli ZG napil, nema mileta da se nekaj okrene na raznju uz to, a ne samo pice, najbolja je runda koju drugi plati.

ZA
zato
02:40 27.02.2016.

Vrlo dobri izvori prihoda. Još da bi to bilo češće a kazne više bilo bi love na pretek. Hrvatska raste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije