Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DiWine Market by Vinoljupci

Pokrenuli su online tržnicu koja okuplja domaće vinare

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
29.04.2020.
u 18:05

Na Fejs stranici vinari besplatno oglašavaju svoje proizvode, a kupcu pružaju i dodatne informacije, poput cijena i mogućnosti dostave

Kako bi pomogla hrvatskim proizvođačima finih kapljica koji su “preko noći” ostali bez velikog dijela tržišta te omogućila izravan kontakt s potrošačima, zagrebačka udruga Vinoljupci pokrenula je posebnu online tržnicu DiWine Market.

Riječ je o javnoj Facebook grupi u kojoj vinari, specijalizirane trgovine i distributeri besplatno oglašavaju svoje proizvode, a kupcu pružaju i dodatne informacije, poput cijena i mogućnosti dostave.

– Vjerujemo da će platforma zaživjeti i dugoročno te da ćemo ondje educirati potrošače te podizati razinu vinske kulture – kaže voditeljica udruge Irena Lučić.

Sve vinare, trgovce vinom, ali i ljubitelje vina u potrazi za dobrom kapljicom, Vinoljupci pozivaju da se pridruže grupi. Oglašivači mogu objavljivati putem standardiziranog obrasca, koji mogu zatražiti putem Fejs grupe ili ga preuzeti sa web stranica udruge Vinoljupci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije