Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika buna

Pokrao sav alat iz podruma obiteljske kuće, šteta 6000 kuna

Provala
ilustracija
17.01.2014.
u 14:38

Provala u kuću u mjestu Velika buna kod Velike Gorice bila jučer između 14 i 15 sati, otuđena motorna i ubodna pila, bušilice i brusilice, aparat za zavarivanje...

Obiteljska kuća u Velikoj Buni jučer je bila na meti kradljivca alata. Nepoznati je počinitelj provalio u podrum kuće u Ulici Seljine brigade i iz njega odlučio uzeti sav vrijedan alat. 44-godišnjem vlasniku otuđio je motornu pilu, ubodnu pilu, više bušilica i brusilica, aparat za zavarivanje te mnoštvo ostalog alata, navode Kronike Velike Gorice.

Lopov je u podrumu obiteljske kuće ordinirao usred bijela dana, između 14 i 15 sati.

-  Krađu je prijavio vlasnik kuće koji je pokradene stvari procijenio na 6000 kuna. Ovo je prvi slučaj nakon dugog vremena da je meta lopova bio alat u podrumu neke obiteljske kuće. Uglavnom se alat krade iz vikendica  -  kaže Niko Kuzmanović iz velikogoričke policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije