Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za siječanj

Pokaz plaćaju 83 kune, a vrijedi samo 20 dana

\'18.01.2011., Zagreb - Od ponedjeljka 17.01.2011. godine ZET je ukinuo besplatni javni prijevoz u sredistu grada. ZET-ovi kontrolori karata (s lijeva) Zlata Zupanic, Djurdjica Prica i Zeljko Marinovi
Sanjin Strukić/Pixsell
04.01.2012.
u 20:09

Kuponom za siječanj, iako ga plaćaju 83 kune, mogu se voziti samo dvadesetak dana.

Umirovljenici koji su izgubili pravo na besplatne pokaze, jer im je mirovinski cenzus veći od 3200 kuna, kuponom za siječanj, iako ga plaćaju 83 kune, mogu se voziti samo dvadesetak dana.

– Umirovljenici su bili upoznati s rokom do kojeg vrijedi pokaz i oni su trebali odlučiti kupiti li mjesečnu kartu ili pak pojedinačni pokaz. Ne postoji model prema kojem bi se takva stavka promijenila – poručio je Tomislav Jurić.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Karla
14:49 05.01.2012.

Bezobraznici - opet su umirovljenicima izbili novac iz džepa. Mogli su barem onim najstarijima preko 65 godina ostaviti besplatan prijevoz. Zar je 3.210 kn velika penzija? Polovica od toga ode na lijekove ..

DU
Dudek
13:04 06.01.2012.

Ništa i nikom besplatno se nsmije dati.Tko svaki da samo jednu kunu plati to je velika soma novaca.Nažalost problem je u upravi Holdinga visoko pozicionnirani ljud su paraziti nas mali ljudi.Imaju besplatnu vožnju,ručkove,dnevnice,službena auta i sve moguće takvi nas upropaštavaju.U principu društvene krvopije bez osjećaja prema sirotinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije