Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac po džepu

Pojedinačne karte i radnički pokazi u Samoboru skuplji 12 posto?

samoborček
Goran Jakus/PIXSELL
15.02.2012.
u 07:00

Prijevoznici Samoborček i Autoturist zatražili su povišenje cijena pravdajući to poskupljenjem goriva

Pojedinačne karte, mjesečni i godišnji pokazi u Samoboru mogli bi poskupjeti i 12 posto.
Odnosno, to je iznos koji su zatražili koncesionari prijevoza Samoborček i Autoturist pravdajući rast cijena poskupljenjem goriva. No u koncesijskom ugovoru i stoji da, ako dođe do poskupljenja goriva od 5 posto, prijevoznici mogu zatražiti povišenje cijena. U gradu Samoboru poručuju pak da su još u tijeku pregovori, a hoće li doći do poskupljenja i koliko će ono točno iznositi, trebalo bi se zasigurno znati do 3. ožujka.

Naime, stav Grada je da cijena pokaza za osnovnoškolce ostane ista, dok bi se cijena pokaza za srednjoškolce i studente povisila 6 posto, ali bi im i dalje ostala subvencija Grada od 50 kuna, a poskupljenje od 12 posto odnosilo samo na pojedinačne karte i građanske pokaze.

Komentara 1

VI
Vito
08:58 15.02.2012.

Piše: jl/VLM - zatražili koncesionari prijevoza Samoborček i Autoturist Zašto jednostavno ne napiše braća... (ne znam kako se zovu, ali su nekad bili vozači u ZET-u, ili su zapošljavali njihove vozače koji su živjeliili još uvijek žive u Samoboru i i okolici pase besplatnovoze do Zagreba na posao)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije