Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠ Ivan Goran Kovačić

Učenici pohranili vremensku kapsulu, otvara se tek 2075.

OŠ Ivan Goran Kovačić
21.03.2015.
u 09:00

U kapsuli se nalaze nagrađni likovni, pisani i glagoljaški radovi na teme Škola budućnosti i Školski vremeplov.

Učenici OŠ Ivan Goran Kovačić su uz 60. obljetnicu škole uz štićenike Škole u bolnici jučer u zid škole pohranili vremensku kapsulu s nagrađenim likovnim, pisanim i glagoljaškim radovima na teme Škola budućnosti i Školski vremeplov.

Kapsula će biti nadopunjavana svakih 10 godina, a otvorena za 60.

–To će biti podsjetnik budućim naraštajima na odgojno-obrazovne vrijednosti i etička načela utemeljena na društvenoj solidarnosti i uključenosti u društvo 21. stoljeća - objasnila je profesorica Karmen Perković, začetnica projekta. 

Komentara 3

MA
masterYoda
10:24 21.03.2015.

Mali Perica ce za 60 godina sam otvoriti kapsulu. Naime vecina njegovih školskih kolega ce se iseliti iz HR. Jedino ce Perica ostati jer on "voli svoju Hrvatsku". Tesko je procijeniti tko ce tad biti na vlasti, jedno je sigurno, HDZ ili SDP. HDZ ili SDP ostaju na vlasti i za 60 godina jer Perica i njegovi prijatelji i dalje glasaju za njih. "Perića je izmišljeni lik ali predstavlja prosječnog Hrvata.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:54 21.03.2015.

Jeste li napisali štogod na turskom i arapskom?

Avatar abraham73
abraham73
14:39 21.03.2015.

a dije lipo pa da pogledam 2075 sta su metnili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije