Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival vatrometa

Završna večer: Pogledajte spektakl na nebu iznad Bundeka

Posljednja večer Festivala vatrometa na Bundeku
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/16
19.06.2017.
u 09:45

U nedjelju navečer, posljednjeg dana, nastupio je Miroslav Škoro, a Zagrepčani i njihovi gosti zabavljali su se uz poznate Škorine hitove

Posljednjeg dana 17. Festivala vatrometa bilo je spektakularno, a za odličnu atmosferu pobrinuo se i Miroslav Škoro. I u nedjelju navečer su brojni posjetitelji na zagrebačkom Bundeku bili oduševljeni kao i ostalih dana Festivala.

Prvu večer posjetitelje Festivala zabavila je grupa Magazin, a drugu Marijan Ban i Diktatori.

Pogledajte vatromet u 360 stupnjeva. VIDEO: Borna Filić/PIXSELL  

 

 

 

U nedjelju navečer, posljednjeg dana, nastupio je Miroslav Škoro, a Zagrepčani i njihovi gosti zabavljali su se uz poznate Škorine hitove.

Posljednja večer Festivala vatrometa na Bundeku
1/11

 

Komentara 1

DU
Deleted user
02:20 21.06.2017.

Nek si stavi spektakl u Bužanovu pod prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije