Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu grada, blizu srca

Pogledajte novi promotivni film Zagreba i okolice

10.09.2020.
u 08:55

TZ Zagreba i Županije u zajedničkoj kampanji promoviraju zelenilo, boravak u prirodi, rekreaciju, kao i na bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu

Vožnja skelom Medsave, igranje golf na terenima u Blatu, planinarenje na Medvednici i Žumberku, ispijanje vina na Plešivici, ali i piknik u parku Maksimir, bicikliranje kroz Samobor, šetnja Zrinjevcem, Botaničkim vrtom...

Scene su to kojima zagrebačka turistička zajednica i ona Zagrebačke županije promoviraju aktivnosti na otvorenom u glavnom gradu i zagrebačkom prstenu, a koje su dio novog promotivnog filma "Blizu grada, blizu srca". Ime je to i njihove zajedničke kampanje, u sklopu koje stavlja naglasak na zelenilo, boravak u prirodi, rekreaciju, kao i na bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu metropole i njene okolice.

Producentica je filma, kažu u TZ-u, Martina Miličević čiji je video "Zagrebačka vinska priča" / "Winetasting Path Home" osvojio treće mjesto na svjetskom video natjecanju najtiražnijeg vinskog magazina Wine Spectator. Narator u filmu je Rob Reider, američki peterostruki dobitnik Emmy nagrade za svoje emisije i glazbene skladbe, a s njim je TZGZ već ostvarila suradnju na filmu "Zagreb Loves You".

- Ovo je prvi put da dvije turističke zajednice partnerski surađuju u promociji Zagreba i okolice kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju. U ljetnom periodu održavanja kampanje ostvareni su zapaženi rezultati pa je, tako, najviše posjeta stranici koju smo kreirali u sklopu kampanje - www.aroundzagreb.hr došlo iz Hrvatske (40%), ali i sa tržišta gdje je kampanja provođena - iz Slovenije (35%) te Austrije, Njemačke i BIH (25%). Bilježimo i interes Amerikanaca, iako na tom tržištu nije rađena posebna promocija. To svakako pokazuje da je tematika prirode i boravka na otvorenom te aktivni turizam očito interesantna tržištu SAD-a te predstavlja svojevrsnu smjernicu za buduće aktivnosti - zaključuju u TZ-u. 

 

 

Komentara 2

EM
emojmile
11:44 11.09.2020.

Najljepsi grade moj ❤

NO
nordic
11:19 11.09.2020.

👌 odličan spot! Zagrebe lijepi, fališ mi. Veliki pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije