Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruta duga 10 km

Pogledajte kako je protekla 33. Večernjakova biciklijada

večernjakova biciklijada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
05.06.2015.
u 12:37

U nepreglednoj koloni, zbog koje je na 15-ak minuta zaustavljen gradski promet, bilo je i različitih bicikala, od onih dječjih s pomoćnim kotačima do onih iz privatne kućne radionice

Protekli vikend, tridesettreći put Zagrepčani su odvozili Večernjakovu biciklijadu.

Rutu dugu 10 kilometara od fontana pokraj Nacionalne knjižnice Ulicom grada Vukovara, Radničkom, preko mosta Mladosti i Ulice SR Njemačke do Bundeka odvozilo je 1460 biciklista svih uzrasta.

U nepreglednoj koloni, zbog koje je na 15-ak minuta zaustavljen gradski promet, bilo je i različitih bicikala, od onih dječjih s pomoćnim kotačima do onih iz privatne kućne radionice.

Među prvima je u cilj na Bundeku ušao gradonačelnik Milan Bandić, kazavši kako je dobro što je prošao na biciklu tolikim ulicama jer je uvidio koliko još rupa treba zakrpati.

Atmosferu na Večernjakovoj biciklijadi pogledajte u našem videu!

>> Tisuće Zagrepčana na biciklu odvozile rutu dugu 10 km od fontana do Bundeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije