Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj radova

Podvožnjak u Škorpikovoj jutros je zasjao u novom ruhu i ponovno je pušten u promet

Podvožnjak Škorpikova danas je ponovno otvoren za sav promet
Foto: Fran Rubil/PIXSELL
1/12
26.07.2022.
u 16:53

Na sanaciji željezničkog nadvožnjaka radilo se više od mjesec dana

Nakon nešto više od mjesec dana, od jutros se ponovno može prometovati podvožnjakom u Škorpikovoj. Iako su mnogi stanovnici zapanog dijela grada jedva dočekali kraj radova i otvorenje podvožnjaka, u prvih se nekoliko sati nisu stvarale prevelike gužve. 

 Podjetimo, više od mjesec dana radilo se na sanaciji željezničkog nadvožnjaka s kojeg je lani visio komad fasade, a zbog čega su morali intervenirati vatrogasci i policajci.

Za vrijeme tih radova obilazalo se preko Oranica, a privremeno je u promet bio pušten i podvožnjak u ulici Dubravica u zagrebačkim Gajnicama. 



 

Komentara 3

WE
weAreCro
22:37 26.07.2022.

Sramota je i zalosno da cijeli zapadni dio grada od crnomerca do podsuseda funkcionira preko dva podvoznjaka, oranice i skorpikova, kolika je to kolicina ljudi i auta. Ne razumijem sa se ne mogu napraviti jos jedan-dva podvoznjaka da se rastereti promet koji je katastrofalno zakrcen svaki dan i poboljsa kvalatet zivota samig stanovnika ovog dijela grada.

KA
kajbiti
09:52 27.07.2022.

Pričekajmo prvu jaču kišu, onda ćemo ga nahvaliti.

LI
liliZG
11:40 29.07.2022.

to je samo kozmetika, kiša će pokazati kakvo je stanje podvožnjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije