Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HŽ:

Počinju opsežni radovi na izgradnji stajališta Sesvetska Sopnica, a jedna se dionica zatvara

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
08.07.2021.
u 12:51

Radovi će završiti do kraja godine

Zbog radova na izgradnji željezničkog stajališta Sesvetska Sopnica, pruga Sesvete – Sava bit će zatvorena za promet između kolodvora Sesvete i Resnika od sutra do ponedjeljka.

U tome razdoblju na pruzi će se izvoditi opsežni radovi na ugradnji dva provizorna mosta duljine 21 metara.

"S obzirom na to da je prilikom izvođenja radova nemoguće izbjeći buku te da se dio radova mora izvoditi i noću, unaprijed se ispričavamo građanima i molimo ih za strpljenje i razumijevanje. Završetak radova na izgradnji stajališta Sesvetska Sopnica planiran je krajem godine", kažu iz Hrvatskih željeznica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije