Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od petka

Počinje isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima

umirovljenik
Željko Mršić/PIXSELL
19.09.2013.
u 09:15

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na adresi Nova cesta 1.

Pomoć umirovljenicima koju daje Grad Zagreb za mjesec rujan 2013. isplaćivat će se putem Hrvatske pošte od petka, 20. rujna, izvijestili su iz Grada. 

Pomoć je namijenjena umirovljenicima kojima su mjesečni prihodi manji od 1500 kuna.  

Umirovljenici koji istu nisu primili na kućnu adresu, moći će je podići u poštanskim uredima deset dana po obavijesti. 

Pravo na novčanu pomoć ostvaruju umirovljenici koji su državljani Republike Hrvatske, a koji prije podnošenja zahtjeva prebivaju na području Grada Zagreba najmanje pet godina neprekidno. 

Pomoć u iznosu od 400 kuna primit će umirovljenici čija su primanja ispod 900 kuna. 300 kuna rezervirano je za one s primanjima do 1200 kuna, a 200 kuna primit će umirovljenici čija su primanja od 1201 do 1500 kuna. 

Nakon toga nema retrogradne isplate pomoći za navedeni mjesec. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na adresi Nova cesta 1.

>>\'Zagrebački umirovljenici žive bolje nego u ostalim krajevima\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije