Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Nedelja

Počinje gradnja kanalizacije koja će stajati 10,8 milijuna kuna

Radovi (1)
Javorka Lemo/VLM
10.08.2010.
u 09:10

Stanovnici Rakitja, Strmca, Bestovja i Novaka uskoro dobivaju fekalnu kanalizaciju.

Stanovnici Rakitja, Strmca, Bestovja i Novaka uskoro dobivaju fekalnu kanalizaciju. Naime, jučer je potpisan ugovor između Svete Nedelje i tvrtke Siget d.o.o. za gradnju kanalizacije dijela sliva A, koja će stajati 10,8 milijuna kuna plus PDV.

Nova kanalizacija obuhvaća sjeverni dio Novaka, sjeverni dio Rakitja, točnije ulice koje se vežu na Rakitsku cestu, ulice koje se vežu na ulice Hrvatskih branitelja i Drenčicu u Strmcu, a u Bestovju će kanalizacija ići do Ulice dr. Franje Tuđmana. Radovi će početi već idući tjedan, a završetak se predviđa u roku od 20 radnih dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije