Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogat program

Počelo 'Ljeto u Samoboru': Po prvi put se promijenila lokacija

Foto: Edin Tuzlak
1/4
05.07.2021.
u 12:37

Vrhunac će biti u nedjelju kada će koncert održati grupa Pavel.

Ovaj vikend u živopisnom i šarmantnom Samoboru, punom zelenila i prirodnog hlada, službeno je počeo festival 'Ljeto u Samoboru'. Iako je dugogodišnji projekt Turističke zajednice grada Samobora i gradskih institucija, koji traje cijeli srpanj i kolovoz, ove godine pripremili su i poseban festivalski program koji traje do  11. srpnja, a po prvi put na lokaciji parka kod Samoborskog muzeja.

U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija kojoj poseban šarm daju jedinstvene dekoracije koje su privukle posjetitelje koji mogu uživati u besplatnim radionicama za djecu te sajmu starih zanata, ljetnom kinu i koncertima. Bajkovit ugođaj priredili su Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su dizajnirali 'Avatar drvo' koje oduzima dah te ostale svjetlosne dekoracije. Niti jedan festival na otvoren ne može bez instagramskih, atraktivnih foto lokacija, a ovaj događaj ih ima bezbroj i već dominiraju feedovima influencera i poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole te spisateljice Emine Pršić i TikTokera Daria Marčaca koji su posjetili Samobor ovog vikenda. Otvorenje festivala podržali su svojim dolaskom gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić. 

Saša Lozar službeno je u subotu svojim nastupom otvorio „Ljeto u Samoboru“ te razveselio i što je najvažnije, nakon dugo vremena, zabavio Samoborce i sve njihove goste. U pratnji vrsnih glazbenika izveo je svoje najveće hitove poput Tajno, Dama, Vrati se, Budi, neizostavni hit 365, te neke omiljene obrade u svojim aranžmanima.

Posjetitelj su uživali i u raznolikoj i originalnoj gastro ponudi samoborskih ugostitelja, a tijekom cijelog tjedna Samobor nudi poseban program povodom otvorenja koji možete potražiti na web stranici samobor.hr. Vrhunac će biti u nedjelju kada će koncert održati grupa Pavel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije