Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Počelo je četrnaesto izdanje Ljeta na Strossu

Ljeto na Strossu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
02.06.2014.
u 12:11

Na Gornjem će se gradu sve do početka rujna održati čak stotinjak besplatnih koncerata

Na jednom od najromantičnijih dijelova Gornjeg grada danas je počela manifestacija Ljeto na Strossu gdje će se održati brojni besplatni koncerti domaćih i stranih izvođača. U 11 su sati počele likovne radionice, a večernji će program u 21 sati otvoriti Trnje acustic live, bend iz Krapine, koji svira obrade rock, blues i country hitova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina.

Sutra će u 21 sati na malenoj pozornici pokraj Kule Lotrščak nastupiti Dr. Robert, zagrebački bend koji je vjerna kopija legendarnih The Beatlesa. Manifestacija će ove godine trajati sve do početka rujna do kada će se održati čak stotinjak besplatnih koncerata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije