Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLJEME

Počela sanacija fekalnog jezera

fekalije
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
12.08.2014.
u 10:00

U zajedničkoj sabirnoj jami otpadnih voda fekalije su se skupljale dva mjeseca

Sanacija zajedničke sabirne jame otpadnih voda, u kojoj su se na Sljemenu fekalije skupljale posljednja dva mjeseca, krenula je jučer. Odnosno, radovi će započeti danas pošto su jučer izvođači, u pratnji voditeljice Odjela za održavanje komunalne infrastrukture Gradskog ureda za prostorno uređenje, Marine Lovrečki, teren pregledali i ustvrdili na kojem području sanacija treba započeti.

- Bili su ovdje kratko, tako da je sanacija krenula, ali pravi radovi tek započinju sutra - rekla je jučer Martina Jurjević Varga, glavna čuvarica prirode u Parku prirode Medvednica. Podsjetimo, sa sanacijom čekalo se dulje vrijeme jer je Grad, kažu iz Ministarstva okoliša, poslao nepotpuni zahtjev za početak radova.

>>Fekalije na Sljemenu cure već puna dva mjeseca

Komentara 1

JU
junik606
11:13 12.08.2014.

Sljeme je širok pojam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije