Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 ih umrlo od raka

Počasnom građaninu Bandiću poručili: Maknite otrov koji nas ubija!

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/2
15.02.2014.
u 18:47

U zadnjih nekoliko godina u Mičevcu je od raznih karcinoma umrlo 25 ljudi. Ja Vas molim i preklinjem, u ime svoje i tuđe unučadi, maknite taj otrov, poručeno je Bandiću

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u Mičevcu je proglašen počasnim građaninom, a stanovnici su mu poručili da ukloni odlagalište otpada za koje tvrde da je otrov koji ih ubija, javljaju Kronike VG.

- U zadnjih nekoliko godina u Mičevcu je od raznih karcinoma umrlo 25 ljudi. Ja Vas molim i preklinjem, u ime svoje i tuđe unučadi, maknite taj otrov! Što prije iz naših dvorišta, što dalje iz naših domova! - kazao je dopredsjednik Vijeća MO Mičevec Vjekoslav Veldić, kojemu je zbog karcinoma odstranjeno jedno plućno krilo.

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić Mičevčanima je poručio da nisu zaboravljeni i pozvao ih na sastanak. Bandiću je zahvalio na svemu što čini vezano uz problematiku odlagališta otpada.

- 31. prosinca 2018. u povijest odlazi mehaničko odvajanje otpada na Jakuševcu jer će zavladati Centar za gospodarenje otpadom na Resničkom rukavcu - kazao je Bandić te stanovnicima Mičevca i Hrelića najavio isplatu ekološke rente do rujna, ali uz uvjet da za to prethodno dobiju dozvolu iz Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

- Mi smo uputili u resorno Ministarstvo pismo da nam dozvole izmijeniti pravilnik o famoznih 500 metara. To je jedini preduvjet da Grad Zagreb napravi za Hrelić i Mičevec ono što je napravio za Jakuševec. Mi ćemo to napraviti do rujna ako dobijemo pismo i pozitivan odgovor ministra Zmajlovića - naglasio je. No, dodao je, Grad Zagreb će i u slučaju da ne dobije pozitivan odgovor iz Ministarstva samostalno riješiti problem isplate ekološke rente.

>>Jedni htjeli dućan, Bandić naložio: Uredite i ordinaciju i ljekarnu!

Komentara 12

BL
Blomberg
15:24 16.02.2014.

Zanimalo bi me koliko je to bespotrebnih ljudi Bandic otpustio iz Holdinga.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
19:38 15.02.2014.

Ako napravi ono što je napravil za Jakuševčane, onda bute "pravo zadovoljeni" !!!!

SN
Snasasasalasa
11:38 16.02.2014.

Ljuta sam na Bandica. Zasto u ovih 14 godina nije najprije rijesio probleme grada???, Jakusevec , gradski vodovod i kanalizaciju. Fasade ne samo na Jelcu , nego i u sporednim ulicama grada??. Nista ne popravlja, samo trga i gradi novo,novo, na zalost nekvalitetno. Sopnica-Jelkovec je naj bolji primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije