Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MedvedRun

Pobjednik nedjeljne humanitarne utrke dobit će onoliko piva koliko je težak

Pivovara i pivnica Medvedgrad osigurala je pivske nagrade
Foto: Robert Anić
15.06.2016.
u 10:48

Riječ je o humanitarnoj utrci koja će početi i završiti u pivnici Mali medo u Tkalčićevoj. Za utrku se može prijaviti do četvrtka u ponoć, startnina je 100 kuna, a za svakog prijavljenog Pivovara i pivnica Medvedgrad donirat će po deset kuna te će se od prikupljenog novca organizirati ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.

U organizaciji Atletskog kluba Sljeme, 19. lipnja održat će se humanitarna utrka MedvedRun. Kako se može zaključiti po imenu, sponzor je utrke Pivovara i pivnica Medvedgrad. Riječ je o humanitarnoj utrci koja će početi i završiti u pivnici Mali medo u Tkalčićevoj. Za utrku se može prijaviti do četvrtka u ponoć, startnina je 100 kuna, a za svakog prijavljenog Pivovara i pivnica Medvedgrad donirat će po deset kuna te će se od prikupljenog novca organizirati ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.

Trči se centrom Zagreba – Felbingerovim stubama, Dvoranskim prečacem, serpentinama kod Dubravkina puta, i to dvaput, što ukupno iznosi deset kilometara. Maksimalan je broj sudionika 500, a najbolji će biti nagrađeni posebnim nagradama. Prvi će dobiti piva Pivovare i pivnice Medvedgrad koliko je težak, drugi gajbu, a treći karton. Ali nagrađeni su zapravo svi jer će pivnica Mali medo sa svojih 400 mjesta biti u nedjelju otvorena samo za trkače, za koje će svirati i sastav. Ondje će se moći iskoristiti bon za pivo koji je uključen u startninu, u koju ulazi i okrepa na pola utrke te na cilju. Još su tu i finišerska medalja te sudionička majica.

Startne brojeve treba preuzeti u subotu u pivnici Medvedgrad u Ilici 49, a oni koji na utrku dolaze izvan Zagreba moći će svoj broj podići u nedjelju na mjestu starta u Tkalčićevoj. Organizator najavljuje da će se sljedeće godine utrka održavati na trasi od Medvedgrada na Medvednici do Malog mede.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije