Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prehrana za obrazovanje

Pobjeda studenata: bečki i pileći odrezak od subote jeftiniji

Studentska menza
Foto: Boris Ščitar
Autor
Mateja Šobak/VLM
30.01.2014.
u 13:50

Za sedam najpopularnijih jela u menzama subvencija se sa 50 vraća na 71,24 posto, poručili su iz Studentskog zbora. Novi pravilnik na snazi će biti od 1. veljače

Nakon brojnih pregovora i nekoliko prosvjeda studenti su se ipak izborili protiv poskupljenja menzi.

– Studentska subvencija za sedam najpopularnijih jela vraćena je sa 50 na 71,24 posto te se počinje primjenjivati dvotjedni obračun razine prava – objasnili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu te dodali da je izmijenjeni pravilnik o prehrani na snagu stupio 22. siječnja, a počet će se primjenjivati od 1. veljače.

Kako će od sljedećeg mjeseca jela koja nisu dio menija, poput bečkog ili pilećeg odreska, studentima opet biti jeftinija, mnogi su već komentirali da će se sigurno sad ta jela u menzama nuditi rjeđe, a više će biti onih skupljih.

>>Studenti Filozofskog fakulteta žele svoju menzu

>>Vraćaju se stare subvencije na sedam omiljenih studentskih jela

Komentara 2

RT
Rollo.Tomasi
14:59 30.01.2014.

Kao nekadašnji student mogu samo reći da mi se gadi sve ovo jer se uredno nosi iPhone i hoda na tulumarenja u Roku i Akademiji ali se kenjka jer ručak nije 6 nego je 7 kuna. Bijedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije