Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
midway aplikacija

Po zdravu hranu s OPG-ova odsad i mobitelom

antiteza
Antiteza
14.11.2016.
u 16:00

Preko aplikacije GPS locira lokaciju kupca i pokazuje mu sve OPG-ove u njegovoj blizini

S tri klika do ekološki uzgojenog proizvoda. Jagodi Radojčić i Tomislavu Horvatu iz agencije Antiteza upravo je to bio cilj pri razvijanju aplikacije Midway, online tržnice zdrave hrane.

– Midway nudi korisnicima, odnosno kupcima, jednostavno pretraživanje i sortiranje proizvoda domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Korisnik aplikacije je lociran s pomoću GPS-a, nakon čega na interaktivnoj karti vidi sva prodajna mjesta ili privatne adrese OPG-ovaca u svojoj blizini. Proizvodi koji mu se nude sortirani su po količini i vrsti namirnica, a nakon kupnje, korisnici ih mogu i ocijeniti ili komentirati uslugu – objašnjavaju Jagoda Radojčić i Tomislav Horvat kako funkcionira aplikacija Midway. Dodaju kako je ovaj način nabave ekoloških proizvoda jednostavan za kupce, ali i za proizvođače, koji aplikacijom dobivaju širu publiku.

– Obiteljska poljoprivredna gospodarstva ne trebaju nužno imati prodajna mjesta, štoviše, mogu svoje proizvode prodavati s kućnog praga – ističe tim iz Antiteze te objašnjava kako se Midway, osim na pametnim telefonima, može pokrenuti i na drugim platformama.

Domaće voće i povrće tako se može naručiti i preko računala, tableta i bilo kojeg drugog uređaja na kojemu je dostupan internet. Za korištenje aplikacije dovoljno ju je “skinuti” i registrirati se te uključiti GPS lokator. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije