Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić prozvao Milanovića

Po poplavljenim područjima s tamnim naočalama vozi se kao Sean Connery

MIlanović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
20.05.2014.
u 12:25

Grad Zagreb donirat će tri milijuna kuna za poplavljena područja, a svaki od 17 Bandićevih zastupnika u istu svrhu donirat će i dodatnih 10 tisuća kuna sa svojih računa

Grad Zagreb donirat će tri milijuna kuna za poplavljena područja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, odlučili su danas zastupnici u Gradskoj skupštini. Uz taj novac, 17 zastupnika s liste gradonačelnika Milana Bandića najavilo je da će donirati po deset tisuća kuna za stanovnike s poplavljenih područja. Nakon toga u Skupštini se povela rasprava oko toga hoće li se i ostali odreći naknade ili će donirati koliko tko može, a zaiskrilo je i na liniji Bandić – Milanović.

Naime, nakon što je šef gradskog SDP-a Davor Bernardić savjetovao gradonačelniku da osobama koje su bez doma ostale u Slavoniji na raspolaganje stavi prazne gradske stanove u Sopnici Jelkovec, po uzoru na Vladu koja će na raspolaganje staviti stanove u slavonskim gradovima, Bandić se obrušio.

– Stanovi su na raspolaganju ako Vlada to zatraži, no tko će doći iz Slavonije stanovati u Zagrebu. Što će jesti? Ciglu? Beton? Zamislite da ja sada ispalim s ove govornice da savjetujem Vladi da svu građevinsku operativu koja ne radi uputi u istočnu Slavoniju i da obnavljaju kuće. Da sam ja gradonačelnik Hrvatske, oni bi već bili u Slavoniji – kazao je Bandić dodavši da bi on, da je gradonačelnik Hrvatske ondje i noćio.

– Zamislite da ministri spavaju u Slavoniji, da premijer isto leži u Gunji. Pa to je najbolja priča. Da ja idem na Euroizbore, ja bih tamo spavao, no s tim se čovjek rađa – istaknuo je Bandić neizravno prozvavši Milanovića zbog vožnje amfibijom po poplavljenim područjima s tamnim naočalama kao Sean Connery po jezeru.

Komentara 80

AL
alfamanijak145
12:43 20.05.2014.

Eee moj zoki... Ljude koji su stradali u poplavama smjeste u sportsku dvoranu tik uz prazan hostel koji se ne koristi ,a državno je vlasništvo..a Halid Bešlić dao na korištenje privatni HOTEL!!! stradalima u poplavama.

SP
Spezispezi
12:46 20.05.2014.

Ovo je SDP-u došlo ko naručeno. Kad su svugdje potonuli, došla voda i krenula kampanja po poplavljenom području, ali izgleda da mutavci ni to ne znaju iskoristiti.

SZ
sandra.zg.12
12:45 20.05.2014.

Grad Zagreb uplatit će tri milijuna kuna za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji. Gradonačelnik je predložio upravo taj iznos na današnjoj sjednici Skupštine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije