Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobrkao pojmove

Po Bandiću eksplozije je izazvao PATOLOG?!

Milan Bandić pri obilasku fontana (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/11
12.01.2013.
u 12:49

Pozivam građane na prisebnost jer ovo nije čin terorizma. Toga nema u Zagrebu, rekao je Bandić pri obilasku fontana.

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je danas pothodnike i fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice koje su 16. prosinca puštene u probni rad.  Komentirao je i aktualnu temu eksplozija u gradu, te ponovno optužio medije da bespotrebno šire paniku među građanima.

- Pozivam građane na prisebnost jer ovo nije čin terorizma. Toga nema u Zagrebu. Ovo je djelo nekog luđaka i patologa.Treba vjerovati u policiju - kazao je Bandić koji je očito pobrkao pojam 'patološka mržnja' i časno medicinsko zanimanje i kreirao svoju izvedenicu. Na spomen Pavla Kalinića iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, koji je na godišnjem odmoru, zamolio je da ga se ne dira, jer je on hrvatski borac.

- Za sva se pitanja obratite meni - naglasio je Bandić.

Zadovoljan je bio i ponosan čistoćom vode u fontanama, za koju je rekao da je jedna od najčišćih u Europi. Osvrnuo se i na žalbu Ministarstva gospodarstva koja je odbačena zbog nepravovremenosti.

- Ministarstvo nas je obavijestilo da će na temelju svog nalaza u nadzoru podnijeti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu i Grad će se na vrijeme očitovati o tome. Trebali bi se oni baviti rješavanjem problema 360 tisuća nezaposlenih građana, no, očito su im bitnije fontane - poručio je gradonačelnik. Na kraju je još jednom pohvalio fontane i najavio kako će se uskoro postaviti vodeni ekran.

>> 'Apsolutne sigurnosti nema, ali Zagreb će ostati siguran grad'

>> FOTO Nebeski jahač koji voli društvo i rizike

 

Komentara 18

DJ
djakputnik
22:25 12.01.2013.

Sada će konačno Kalinić dobiti odobrenje da kupi svoj tenkić. Do sada mu nitko nije vjerovao!

OB
-obrisani-
07:29 13.01.2013.

Ovaj Bandić doslovno iskače iz paštete. Što god se dogodilo, ova se osjeća pozvan mljeti.Više ga ne mogu ni gledati ni čuti

MA
Mayhaelo
17:16 12.01.2013.

Ništa više ne razumijem. Jedni mediji javljaju da je pronađen krivac (ranjena osoba), zatim drugi mediji govore da je riječ o osumnjeničeniku, zatim da je riječ o slučajnom prolazniku i sada gradolnačelnik spominje patologa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije