Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoborski fašnik

Po 189. put ključeve Samobora danas je preuzeo Princ Fašnik

Samoborski fašnik
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
Autor
Sandra Golemac
06.02.2015.
u 22:00

Pod ovogodišnjim sloganom 'Let iznad Srakinog gnijezda' šarena i vesela ekipa vladat će Samoborom sve do 17. veljače

- Sada ste svrstani po burzama, na ovrhama i deložacijama. Tu vas je svrstala ova vlada. A mene su okrivili da sam vam prodao lošu naftu, pa sam osobno došao da to riješimo i sa sobom imam galon nafte da se proba i ocijeni, te presudi. A možda i podmitim suca Zlatka – poručio je večeras šeik koji je u Slobodnu fašničku republiku došao ravno iz Saudijske Arabije.

Ispod arapske bijele haljine bio je, zapravo, Vid Roščak koji tradicionalno svake godine sudjeluje na Samoborskom fašniku.

Upravo je danas, po 189. put, ključeve grada iz ruku gradonačelnika Kreše Beljaka preuzeo Princ Fašnik i njegovi suradnici Princeza Sraka, Sudac i Fiškal.

Pod ovogodišnjim sloganom 'Let iznad Srakinog gnijezda' šarena i vesela ekipa vladat će gradom sve do 17. veljače.

Iako su zbog snježnih uvjeta na otvorenje fašnika došli samo najhrabriji, zabave na glavnom gradskom trgu nije nedostajalo. Okupljene su na glavnom trgu zabavljali grupa Money 2 i porinovac Mario Huljev, dok su u šatoru svirale Učiteljice i Fini dečki.

Osim na pet fašničkih lokacija u centru Samobora, prigodni programi su organizirani i u dvadesetak ugostiteljskih objekata. Svi su programi besplatni, parkiranje se za vikend ne plaća, a za posjetitelje je osigurana i besplatna noćna linija u 2.30, te u 4 ujutro 8. I 15. veljače. 

Komentara 1

Avatar ankabutorac
ankabutorac
14:41 08.02.2015.

I mi smo u Zagrebu imali godinama jednog princa Fasnika kojeg cega garsonijera u Remetincu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije