Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Nedelja

Pješaci stradali u naletu automobila imaju teške ozljede

policija
Arhivska fotografija
13.01.2011.
u 16:21

Vozač na pješačkom prijelazu nije smanjio brzinu i prednjim je dijelom udario 23-godišnju M. K. i 27-godišnjeg M. D

V. M., 56-godišnji vozač Suzukija zagrebačkih registracija, u srijedu nešto poslije 17 sati na raskrižju ulica Dr. Franje Tuđmana i Braće Ribara naletio je na dvoje mladih pješaka, koji se sada s teškim tjelesnim ozljedama nalaze u KB Sestara milosrdnica.

Iako na tom raskrižju ne postoji semafor, vozač na pješačkom prijelazu nije smanjio brzinu, već je prednjim dijelom udario 23-godišnju M. K. i 27-godišnjeg M. D., koji su pali na pod. Napomenimo i to da je taj pješački prijelaz slabo osvijetljen.

Ključne riječi

Komentara 1

L2
lučonoša-24
20:30 13.01.2011.

Pješaci, budimo vidljivi i sigurni u prometu noću. Upotrbljavajmo reflektirajuće materijale za pješake. Vozač je kriv na zebri, vozač je kriv svugdje no po mraku, kiši, snijegu i magli vozač nema šanse na vrijeme uočiti pješaka. BUDIMO VIDLJIVI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije