Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Pitali smo Zagrepčane što misle o uništavanju HNK i okupljanjima koja se odvijaju za vikend

Anketa
13.07.2020.
u 16:01

S obzirom da je prvi dan otkako je na snagu stupila mjera o obveznom nošenju maski u svim zatvorenim prostorima, iskoristili smo priliku pa smo građane odmah upitali i što misle o toj mjeri

Nema više ružnih "Toi toi" WC-a, ali su ondje i dalje grafiti i šarotine po zidovima, klupama i vratima. Posljednjih tjedana trg koji okružuje Hrvatsko narodno kazalište postao je jedno od glavnih noćnih vikend okupljališta i sve bi bilo u redu, kažu Zagrepčani, kad bi momci i cure koji ondje provode večeri ostavili mjesto onako kako su ga zatekli. Jer, prizori ovog doma kulture zašaranog ružnim grafitima šokirali su sve, pa čak i one koji ondje vole provoditi vrijeme. 

A i da se ne radi o kulturnom blagu i nacionalnom kulturnom središtu, dodaju nam, stvar je opće pristojnosti ne raditi nered oko sebe. No, iako velik broj Zagrepčana osuđuje ovakvo ponašanje, ima onih koji ne vide problem u tome, a kako točno "dišu" po tom pitanju odlučili smo doznati i mi. 

S obzirom da je prvi dan otkako je na snagu stupila mjera o obveznom nošenju maski u svim zatvorenim prostorima, iskoristili smo priliku pa smo građane odmah upitali i što misle o toj mjeri te pridržavaju li se epidemioloških uputa.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
18:19 13.07.2020.

Problem centra je problem balkanskog mentaliteta, te nekretnine nisu obnovljene od kada su otete. Sad tamo žive socijalni slučajevi koje je nasadio Tito, aristokracija je pobijena i otjerana.... sad uživamo u plodovima tih odluka, grad je odvratan....

Avatar rubinet
rubinet
20:12 13.07.2020.

" Trg koji okružuje Hrvatsko narodno kazalište" ima ime, a to je Trg Republike Hrvatske.

DU
Deleted user
18:54 13.07.2020.

Za sve je kriv gradonacelnik Zagreba, Bandic. To je kuga kakvu Zagreb ne pamti u svojoj dugoj povijesti. Pogledajte kakvom je stanju Glavni kolodvor. Sve novce ta kuga salje u Bosnu, iscrpljuje Zagreb dok se moze. TO je HDZu ilili kojoj drugoj stanci glavni grad? Pravu drzavu je HDZ stvorio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije