Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija gradonačelnika

Pitali smo analitičare: Je li Tomaševićevo 'preoblačenje' u Bandića vrhunski potez ili populizam?

26.01.2023.
u 17:31

U godinu i pol dana otkako sjedi u fotelji prvog čovjeka Zagreba, svjedočimo transformaciji Tomislava Tomaševića od aktivista i ideologa do lidera koji polako poprima političku zrelost. To što je postao "pomoćni radnik" u Čistoći nije prvi put da njegovi potezi mnoge podsjećaju na Milana Bandića.

Komentara 36

ST
stefj
17:52 26.01.2023.

Lider koji poprima političku zrelost? Stvarno?... Još jednom se pokazuje nevjerojatna podrška medija Tomaševiću i Možemo, ovo je poput nekog kulta. Kada je Bandić radio takve stvari, onda su se novinari natjecali tko će ga više ismijati i popljuvati, a ovdje se novinari natječu tko će ga više idealizirati i obožavati... Smiješno...

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:48 26.01.2023.

Senf nema blage veze o običnom covjeku jer on to nikada nine bio. On je cijeli život strani placenik.

LO
Lolita3
17:47 26.01.2023.

Možemovci su uspjeli odlično razbjesniti građane. Niti da zaposle još sto trolova za pisati komentare pune mržnje protiv radnika, ne može ih spasiti. Osramotili su nas na planetarnom nivou u Zambiji, a sad tlače vrijedne radnike Čistoće da rade besplatno. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?