Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENO SLAVLJE

Pirotehnika zapalila krov, propucana kutija rolete i zid....

Prodaja pirotehnike počela 15. prosinca
Emica Elvedji/PIXSELL
01.01.2024.
u 11:06

U zagrebačkoj policiji kažu da je požar najvjerojatnije izbio zbog bačenog pirotehničkog sredstva. A to bačeno pirotehničko sredstvo je, po onom što je do sada utvrđeno, prouzročio zapaljenje izolacije i drvene konstrukcije krovišta

Nekoliko minuta iza ponoći u noći na 1. siječnja u Zagrebačkoj ulici u Šibicama, izbio je požar na krovištu poslovnog objekta u vlasništvu 69-godišnjaka. U zagrebačkoj policiji kažu da je požar najvjerojatnije izbio zbog bačenog pirotehničkog sredstva. A to bačeno pirotehničko sredstvo je, po onom što je do sada utvrđeno, prouzročio zapaljenje izolacije i drvene konstrukcije krovišta. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih srećom nije bilo, a šteta još nije utvrđena.

Još nije utvrđen ni uzrok požara koji je 31. prosinca u 11.50 izbio u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama. Požar je izbio na krovištu hale napuštenog i ruševnog skladišnog prostora u vlasništvu trgovačkog društva. U tom skladištu bio je razni glomazni otpad i smeće. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Ni ovdje šteta još nije utvrđena.

VEZANI ČLANCI: 

A već "tradicionalno" tijekom novogodišnjeg slavlja, svim policijskim upozorenjima usprkos, bude propucan nečiji prozor, vrata, fasada.... Pa je tako, dvadesetak minuta iza ponoći u noći na 1. siječnja , u Ulici Željka Maričića netko nepoznat ispalio streljivo iz zasad nepoznatog oružja. Zrno je probilo kutiju rolete na prozoru i zid stana 63-godišnjakinje te palo na tlo sobe u kojoj nije bilo nazočnih ukućana. Ni ovdje šteta nije utvrđena, a srećom nema ni ozlijeđenih. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije