Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRINJEVAC Stanari ogorčeni proslavom Dana sv. Patrika, Bandić poslao šmrkove

Pili irsko pivo i urinirali po fasadama okolnih zgrada

15.03.2009.
u 21:51

Pijana rulja baulja po Zrinjevcu, uništava travnjake i zapišava nam haustore – požalio nam se sinoć ogorčeni stanar sa Zrinjevca Zoran Dragaš, dok je nekoliko tisuća ljudi slavilo Dan svetog Patrika na Zrinjevcu plešući, pjevajući i ispijajući hektolitre irskog piva.

Čistili do ponoći
Zvao je policiju kao i njegovi susjedi, no oni su im rekli da s tim nemaju ništa i neka se obrate komunalnim redarima. U isto vrijeme vijest da štovatelji sv. Patrika mokre po pročeljima zaštićenih zgrada stigla je i do gradonačelnika Milana Bandića koji je odmah nazvao redare i Čistoću i rekao im da smjesta naprave reda i šmrkovima počiste zgrade i ulice oko Zrinjevca.

Radnici Čistoće do ponoći su čistili i prali ulice, a komunalni redari su popisivali štetu.

– Moji dečki i ekipa iz Zrinjevca još popisuju štetu u parku Zrinjevac. Račun ćemo poslati organizatorima – rekao nam je danas Goran Bošnjak, šef Komunalnog redarstva.

Anamarija Rubčić iz Hrvatsko-irske kulturološke udruge, organizatora, zadovoljna je subotnjom veselicom.

Dogodine na Bundek
– Izvrsno smo surađivali s policijom i nikakvih incidenata nije bilo. Žao nam je što su neki mokrili po zgradama, iako smo publiku nekoliko puta molili da upotrebljavaju kemijske nužnike koje smo postavili na Zrinjevcu – kaže A. Rubčić. Dodala je i da su sličnih primjedbi imali i za lanjskog slavlja, pa razmišlja da sljedeće godine proslavu Sv. Patrika organiziraju na Bundeku ili Trgu Francuske Republike.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije