Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pasmina Cane Corso

Pijana šetala psa na Ksaveru: Četvero ljudi ugrizao, jednoj ženi rastrgao odjeću

Cane Corso
GettyImages
10.04.2019.
u 11:01

Osumnjičena je dovedena u služene prostorije, odbila je alkotestiranje te je nad njom provedeno i dovršeno kriminalističko istraživanje

Na zagrebačkom Ksaveru u utorak je pas napao petero ljudi. Policija je izvijestila da je njih četvero zadobilo lakše ozljede, dok je jednoj osobi pas rastrgao odjeću. Vlasnica psa privedena je na kriminalističko istraživanje.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, oko 16.20 sati u Centru na Ksaveru, 45-godišnjakinja, koja je bila pod vidnim utjecajem alkohola, šetala je većeg psa bez povodca i brnjice. U jednom trenutku, pas je napao pet osoba starosti 30, 71, 47, 46, 46 godina, od kojih trojicu muškaraca i dvije žene (46 i 47 godina). Njih četvero pas je ugrizao, dok je petoj osobi, 46-godišnjakinji, potrgao odjeću. Četvero ugrizenih građana liječničku pomoć zatražilo je u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. 

Osumnjičena je dovedena u služene prostorije, odbila je alkotestiranje te je nad njom provedeno i dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“, izvijestio je PUZ

Policija navodi da se radi o psu pasmine Cane Corso, koji je smješten u azil za životinje te je na promatranju. 

Video: Muškarac se 'borio' s labudom, no sve je zaprepastio postupak ove majke

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
11:21 10.04.2019.

Ne bi on nikoga, da znas kako on voli ljude 😁

KO
komunikolog
11:26 10.04.2019.

Kako je napisan ovaj članak ispada da je kriv alkohol?! Da je vlasnica bila trijezna ovo se nebi dogodilo?

MO
modovisisajteMaraschino
11:20 10.04.2019.

ma neće on ništa, on je maza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije