Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švercanje u vlaku

Pijana se vozila bez karte, udarila policajca pa je hospitalizirali

vlak
PIXSELL
07.03.2011.
u 14:49

Kontrolor je u vlaku kod Zaprešića zatekao muškarca i ženu bez karata

Dvoje alkoholiziranih izgrednika i prijatelja, osim što su radili nered u vlaku Zagreb – Kotoriba u nedjelju u 15 sati te nisu platili kartu,  opirali su se policajcima koji su ih privodili u postaju.

Kontrolor je kod Zaprešića zatekao 31-godišnjeg A. Š. i 28-godišnju I. P. bez karata. Bili su drski pa je pozvao policiju. Dvojica policajaca pričekala su ih na postaji u Zaprešiću. Tražili su osobne iskaznice. Nisu ih imali kod sebe pa su im rekli da pođu s njima u postaju. Par je to odbio. Ženu su primili pod ruku, a ona je tada policajca ogrebla po vratu.

U postaju su policajci pozvali liječnicu koja je utvrdila da su alkoholizirani, rastrojeni i da ih treba hospitalizirati. Muškarac i žena odbili su otići s liječnikom. Žena je nogama udarila policajca te su je vezali. Smjestili su je u psihijatrijsku bolnicu, a on je pušten. Oboje su otprije poznati policiji.

Komentara 4

AU
autoritet
16:24 07.03.2011.

Očito svako smeće smatra da može napasti policajca - sve to treba dobro premlatiti već jednom

CA
castor3
22:02 07.03.2011.

Ovako sad treba napraviti. Odvesti taj olos na Jelacicev trg vezane lancima. Potom im treba usuti u grlo 2 litre ricinusa, pa ih pustiti da se iseru i prde pred narodom. Onda im treba dati svakom po 16 udaraca bicem,, te ih tako posrane posjesti na magarca i voditi po Zagrebu.

UK
Ugo Kajvez
08:48 08.03.2011.

07.03.2011. u 22:02h castor3 . Bravo, .... podržavam ! .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije