Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Pijan u parku muškarca ubo nožem

privođenje policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
08.08.2016.
u 13:27

Uhićeni muškarac, koji je napuhao 2.08 promila alkohola, prijavljen je zbog pokušaja ubojstva

Velikogorička policija uhitila je 48- godišnjaka koji je u pijan u parku u Vidrićevoj ulici u Velikoj Gorici u petak oko 21.50 sati nožem ubo i teško ozlijedio 37-godišnjaka, dok je njegovog prijatelja 35-godišnjaka lakše ozlijedio udarivši ga drvenim predmetom.

Trojac je skupa sjedio u parku, a do sukoba je, neslužbeno doznajemo, došlo radi ljubavnih razmirica. Muškarac star 48 godina prvo je drvenim predmetom nasrnuo na 35-godišnjaka, a kada se u sukob umiješao 37-godišnjak, njega je napao nožem. Teže ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, dok je lakše ozlijeđenog 37-godišnjaka zbrinula Hitna medicinska pomoć u Velikoj Gorici. Uhićeni muškarac, koji je napuhao 2.08 promila alkohola, prijavljen je zbog pokušaja ubojstva. 

> > Pokušaj ubojstva kod Zadra: Nakon svađe zapucao na 45-godišnjaka

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
16:39 08.08.2016.

Ista pijana ekipa-zasto ih zaliti?

TV
tvrdapixa
08:35 09.08.2016.

U Zagrebu se ne veli da ga je UBO, nego da ga je PIKNUL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije