Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen u V. Gorici

Pijan pištoljem pokušao ubiti suprugu i sina

Policija noć
Foto: ilustracija
06.01.2014.
u 15:14

Muškarac je pod utjecajem alkohola oko 23.30 sati, nakon verbalnog sukoba sa 29-godišnjim sinom, uzeo pištolj koji ilegalno posjeduje i ispalio više hitaca u smjeru sina i supruge te ih teško ozlijedio.

Muškarac (59) iz Velike Gorice jučer je uhićen bez pružanja otpora nakon što je pijan pokušao ubiti suprugu i sina. Velikogorički policajci stigli su na mjesto događaja ubrzo nakon pucnjave u ulici Stjepana Fabijančića Jape i to na poziv uznemirenih susjeda, javlja portal Kronike VG.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je muškarac pod utjecajem alkohola oko 23.30 sati, nakon verbalnog sukoba sa 29-godišnjim sinom, uzeo pištolj koji ilegalno posjeduje i ispalio više hitaca u smjeru sina i 60-godišnje supruge te ih teško ozlijedio. Supruga je zadobila tešku ozljedu ruke i liječi se u zagrebačkoj ''Traumi'' dok je sin prostrijeljen u bedro. Njemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb. Muškarca se tereti za dva kaznena djela. Pokušaj ubojstva i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Protiv njega je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava i sada je u rukama suda koji će mu odrediti pripadajuću zatvorsku kaznu.

>>Vlasnika kluba ubio po narudžbi, a prijateljicu jer je vidjela cijeli zločin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije