Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI ZASTUPNIK

Petek: Natalija Prica dobiva svoj 'lex specialis', to joj je utješna nagrada

Zagreb: Komemoracija povodom smrti gradonačelnika Bandića
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
12.03.2021.
u 09:13

Petek ističe da ako se dopuna usvoji, od sljedeće godine svaki kandidat morao bi se pisano očitovati o prijedlogu, odnosno prihvatiti kandidaturu za nagradu.

Renato Petek, predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i kandidat za gradonačelnika, napao je stranku Bandić Milan 365 - stranka rada i solidarnosti zbog prijedloga dopune odluke kojom se uređuje postupak kandidiranja za nagrade Grada Zagreba, ocijenivši da bi time Natalija Prica dobila svoj "lex specialis".

- Budući da su se stranke HDZ te BM365 RIS dogovorile da Zagrepčanka godine, odlukom Gradske skupštine, postane Alemka Markotić, druga kandidatkinja, Natalija Prica, dobiva utješnu nagradu, svoj "lex specialis". U Gradskoj skupštini konačno se aktivirao i Klub zastupnika BM365 RIS kako bi spriječili, prema njihovom mišljenju, buduća sramoćenja koje je u javnosti pretrpjela Natalija Prica nakon što je postala kandidatkinjom za Zagrepčanku godine - poručio je Petak putem Facebooka.

>> VEČERNJI TV Renato Petek: Zagrepčani će tek uvidjeti posljedice štetnih poteza Milana Bandića, kampanja sad kreće od nule

Petek ističe da ako se dopuna usvoji, od sljedeće godine svaki kandidat morao bi se pisano očitovati o prijedlogu, odnosno prihvatiti kandidaturu za nagradu.

- Jedno od pitanja koje ovakav prijedlog otvara je: kako nekoga posthumno nagraditi? - dodao je.

Podsjetio je i da su Odlukom o javnim priznanjima, koju se sada želi dopuniti, uređeni uvjeti, postupak i način dodjeljivanja javnih priznanja Grada, tj. za dodjelu Nagrade Grada Zagreba, predlaganje za dodjelu nagrade Zagrepčanka godine te predlaganje za dodjelu Nagrade Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost.

- Predlaganjem "lex Prica" stranka BM365 Rada i solidarnost nastavlja svoj snažan angažman u korist svih građana, rješenjima koja će podići kvalitetu života svima, a ne samo njima - ironično zaključuje Petek.

Natalija Prica dobija svoj "lex specialis"! Budući da su se stranke HDZ te BM365 RIS dogovorile da Zagrepčanka godine,...

Objavljuje Renato PetekČetvrtak, 11. ožujka 2021.

Komentara 13

KO
konfederacija
09:46 12.03.2021.

radi par krpica je upropastila svoj živit

PO
poluprovokator
15:09 12.03.2021.

Par krpica, torbica, cipelica, nakit, auto, stan, posao, moc, skoro nagrada purgerice godine... Ta je dobro unofcila vjevericu.

TM
trade_mark
16:59 12.03.2021.

dobila je ona više od nekog lexa. dobila je stan, bundu, neko zlato koliko znamo, nekog smežuranog mlohavka... nadobivala se ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije