Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedmo izdanje

Pedalafest, cirkus, glazba, film...u Art parku na Ribnjaku

Zagreb: Premijerni prikaz Frooom! filmova u Art parku
Borna Filic/PIXSELL
18.06.2022.
u 19:20

Odličan glazbeni program, cirskuski show, a za ljubitelje filma Dobar dokumentarac ponedjeljkom

I ovog ćemo ljeta u hladu Ribnjaka uživati uz Art park. Manifestacija će sedmi put okupiti umjetnike, ove sezone pod zajedničkim nazivnikom "Posljednji cirkus na Ribnjaku".

Ovog vikenda posjetitelji mogu očekivati odličan glazbeni program, dobar cirkuski show i novi postav street art galerije koju potpisuju talentirani hrvatski umjetnici Marin Remić i Popilome iz Jutarnje šetnje te Vedran Štimac i Glitch Boy.

Predstavit će se i dvije nove umjetničke etikete Art park piva. Sutra iz Venezuele stiže Popiño Circus Show kojem će prethoditi i radionica cirkuskih tajni, a program počinje u 18 sati.

Na programu su i Dobar dokumentarac ponedjeljkom u suradnji s Dokukinom, proslava Svjetskog dana glazbe, Pedalafest, kreativni sadržaj za djecu OMart, radionice u suradnji s Teatrom Cirkus Punkt, gostovanje Centra KNAP, razgovori na temu recikliranja i još mnogo toga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije