Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend u dva osam

PDV Records slavi 10. rođendan uz uzbudljiva zbivanja na Jabukovcu

Zagreb: Otvorenje kluba Dva Osam u prostoru nekadašnje Jabuke
Marin Tironi/PIXSELL
02.11.2023.
u 15:54

Sutra svira El Trio Loco, subota je rezervirana za pank koncerte bendova Alergija i Saša 21

Početak studenog u znaku je proslave 10 godina od osnutka diskografske kuće PDV, a tom će se povodom u klubu Dva Osam održati niz uzbudljivih događaja. Sutra će publiku zabavljati Trio Loco, tri igrača malo jača kojeg čine Gledam plavo nebo Damir Batarelo, Sticky Steps i Mradar, a u ovoj epizodi šaraju po synth-wave / pop / funk / soul / rock / psych / metal / HC / hip-hop / stoner / grunge / šlager numerama. Motto je uvijek isti: očekujte neočekivano i samo se prepustite. Upad je četiri eura u pretprodaju, šest na upadu. 

Subota je na Jabukovcu rezervirana za punk večer uz stare majstore žanra Alergiju i Saša 21. Alergija su zadarski punk bend poznat po svojim pjevnim refrenima i društvenom angažmanu, sa žestokim punk rock temeljima, koji garantiraju uvijek dobru zabavu i skupno pjevanje uz bitne poruke! Saša 21 su pioniri boogie punk rocka, osnovani prije više od desetljeća, ozbiljno započeli s radom 2012. godine, te aktualni bend bivšeg gitarista i glavnog autora KUD Idijota, veterana domaće scene Saleta Verude. Ulaznice stoje osam eura u pretprodaji, 10 na ulazu u klub, a pet za studente uz iksicu.  


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije