Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Pavo Kostopeč krenuo skupljati potpise za šefa HDZ-a u Zagrebu

Sanjin Strukic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.09.2021.
u 13:30

Izbori za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija stranke, organizacija HDZ-a gradskih četvrti i zagrebačke Gradske organizacije održat će se 17. listopada (prvi krug), a ako bude potrebno, drugi krug bit će 24. listopada.

Pavo Kostopeč, koji je objavio kandidaturu za predsjednika zagrebačkoga HDZ-a,u subotu se u Športsko-rekreacijskom društvu Kozjak družio sa stranačkim kolegama iz svog temeljnog gradskog ogranka HDZ-a, predstavio im svoj program pod sloganom "Promjena dolazi" i počeo kampanju.

Kako je istaknuto, mali dio njegova izbornog programa su - zajedništvo, snaženje temeljnih organizacija, dinamiziranje stručnih odbora, fokus na mladima, "Gundulićeva za sve", snažniji angažman branitelja i izgrađivanje društva na vrijednostima Domovinskog rata.

Kostopeč vjeruje da će unutarstranački izbori 17. listopada proteći u demokratskom duhu, te da će se članice i članovi zagrebačkoga HDZ-a odlučiti za promjenu.

Podsjetimo u petak je aktualni predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman na svom Facebook profilu objavio da se ponovno kandidira za tu funkciju te predstavio svoj tim, u kojem su Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i Josip Aladrović. 

Kandidati za izbor predsjednika i potpredsjednika teritorijalnih organizacija HDZ-a moraju do 2. listopada predati kandidacijske liste s najmanje tri posto potpisa podrške članova teritorijalne organizacije HDZ-a.

Izbori za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija stranke, organizacija HDZ-a gradskih četvrti i zagrebačke Gradske organizacije održat će se 17. listopada (prvi krug), a ako bude potrebno, drugi krug bit će 24. listopada. 

>>> Pogledajte: Aladrović najavio: Od listopada COVID potvrde u zdravstvu i socijalnoj skrbi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije