Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična atmosfera

Party vikend počinje besplatnim koncertom Zabranjenog pušenja

BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima
Foto: Zvonimir Ferina
1/9
05.12.2019.
u 15:09

Temperature su se približile nuli, ali uz adventsko ludilo i zabavu, nema mjesta hladnoćama

Nakon što ste isprobali sve gurmanske delicije, vikend je najbolje započeti uz odličan koncert Zabranjenog pušenja. Band koji će vas zagrijati, nasmijati, podsjetiti na neke od svojih najpoznatijih hitova, donijet će odličnu atmosferu na plato Gradec i BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima. Uz maštovito uređen plato, izaberite jedan od pet rooftopova s kojeg ćete uživati u koncertu banda, koji je ove godine svjetskom turnejom proslavio 35 godina od izdavanja svog prvog albuma „Das ist Valter“.

Foto: Arena Hospitality Group

Zagrebačkim koncertom obilježit će jednu od najzabavnijih adventskih lokacija – BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, a koncert na platou Gradec počinje u 20 sati i besplatan je za sve posjetitelje. Dan nakon Zabranjenog pušenja, u subotu, publiku će rasplesati grupa Cubismo u afro-kubanskom ritmu. Uz ovako energične koncerte, najljepša pozornica u gradu zasigurno će biti vruća party destinacija ovog vikenda. Odličan glazbeni program nastavlja se tijekom tjedna, i vikendima jer BAŠ NAŠ Advent je rezervirao termine za zabavu.

Foto: Zvonimir Ferina

Za one koji ipak vole uživati i u sportskim aktivnostima, u atriju Klovićevih dvora otvoreno je najljepše klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih kućica koje mami neobičnim i slatkim mirisima i okusima, razveselit će sve posjetitelje. Mali pogled u prošlost priuštit će vam jedinstvena izložba „30 godina Božićnog piva“ također u atriju Klovićevih dvora. No, kako biste doma otišli s prekrasnim uspomenama, foto lokacija za najljepšu adventsku fotografiju poziva na fotkanje.

Raspored koncerata za sve ostale dane, radno vrijeme Adventa i klizališta možete pronaći na službenim stranicama BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije