Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo im dosadno

Panika u školi nakon što su prvašice pobjegle u šetnju gradom

škola
Antonio Bronić/PIXSELL
18.05.2010.
u 23:00

Uspaničena majka jedne od učenica vrištala je po školi, no, na sreću, curice su se ubrzo pojavile na radnom mjestu majke druge curice.

Dvije nestašne djevojčice iz prvog razreda OŠ Izidora Kršnjavog u samom centru Zagreba danas su zaključile da im je dosadno na nastavi, pa su uzele svoje stvari, usred sata izišle iz učionice i otišle u šetnju gradom!

Učiteljica, navodno zaokupljena ispravljanjem testova, sat vremena nije primijetila da ih nema. Tad je nastala panika.

Stigla je policija, obavila očevid, a uspaničena majka jedne od nestalih curica vrištala je i trčala po školi dozivajući svoje dijete. Na sreću, djevojčice su ubrzo nađene – na radnom mjestu majke druge curice, pa je sve sretno završilo.

Unatoč tome što je i policija potvrdila događaj koji je na noge dignuo cijelu školu, ravnateljica Irena Sertić (koja je, podsjetimo, još lani nepravomoćnom presudom razriješena dužnosti ravnatelja) kratko je demantirala da se dogodilo išta sporno, a zatim odbila bilo što komentirati.

Komentara 12

TH
than
00:38 19.05.2010.

Uspanicena wannabe majka bi se trebala upitati zasto joj je vlastita kcer pobjegla s nastave.... A, da... Jos jedna od onih koji misle da su im djeca sveci, samo sto eto slucajno zatrudne s 16 godina - bezgresno...

KO
kokouparizu
00:59 19.05.2010.

treba im po guzici dat.. pa nece vise bjezat..

DO
doktorica
16:41 19.05.2010.

Nitko nije kriv,možda bi nastava trebala biti angažiranija i zanimljivija,a ne da se traži \"bubanje\" poput papagala bez razumijevanja,više posjeta muzejima i znamenitostima,škole u prirodi i kulturnih sadržaja.Naravno da je to teško sa glomaznim razredima i opsežnim programom koje treba svladati.Dječjih nestašluka je uvijek bilo i biće i ne treba odmah samo osuđivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije