Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je račun?

'Pametnjaković' zapalio napu pa vatrogascima poslao neobično pitanje

Vatrogasci
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
31.03.2017.
u 12:29

Zagrebački vatrogasci na Facebooku su objavili neobično pitanje koje se našlo u porukama nakon intervencije

Neobično pitanje dobili su zagrebački vatrogasci nakon jedne intervencije. Poslali su, po običaju, originalan odgovor.

Jedan ih je mladić, naime, upitao hoće li mu ispostaviti račun nakon intervencije koju su imali u stanu u kojem je zapalio napu.

– Dobar dan! Ovdje pametnjaković koji je danas zapalio napu. Puno vam hvala što ste brzo i kvalitetno reagirali. Može li pitanje? Naime, tata je došao doma i naravno bio je ljutit (s razlogom) kad je vidio situaciju. Sad zbrajamo štetu koja i nije (sva sreća) velika, ali za mene jest... Tata me pita jesu li vatrogasci ostavili kakav račun. Kako to ide? – upitao ih je mladić preko Facebooka.

– Nema računa. Vi plaćate porez, mi gasimo. Tu smo za vas, sretno s tatom – odgovorili su mi iz Vatrogasne postrojbe Zagreb.

Smiješnu prepisku vatrogasci su objavili na Facebooku s porukom 'Oprez je potreban, pamet u glavu, a za sve ostalo...#ZG193'. 

>> Ova poruka u jednoj zagrebačkoj ambulanti postala je pravi hit!

>> Što je to učinio vozač ZET-ova tramvaja? Ovo se ne viđa svaki dan...

Komentara 3

PU
paul-umpe
13:16 31.03.2017.

Zasto je pametnjakovic????Pa u normalnoj drzavi se placa intervencija vatrogasaca gorske sluzbe spasavanja....zato se plati osiguranje da se ne mislis kako ces platiti.Samo se u HR ne plati helikopter kad te spusti s Biokova.

CU
cungalunga
16:19 31.03.2017.

hahahahaha kad te spusti sa Biokova inače totalno debilni komentar je malo popravila zadnja rečenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije